Daha önceki postta sancılarım var demiştim gece 3 e kadar evde sancımı çektim artık dayanmayıp hastaneye gittim gittiğimde 2 cm açıklık vardı sabah 8 e kadar halen açılmam olmadı her alttan muane edip açıklığa baktıklarında tekrar tekrar doğurmuş gibi oldum ve artık dayanamıyorum en son nstye bağladılar bebek izlenimim sancı takibim için sancıdan aşırı kendimi kastığımdan ve stresten bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı ve kalbi durma noktasına geldi bi türlü kalp atışları alınmayınca acil sezeryana alındım çok şükür ki sağlıkla kızıma kavuştum sezeryandan sonra ⅚ saat aşırı sancım oldu ilk ayağa kalkışım da resmen canımdan can çıktı ilk yürüyüş hepsi aşırı eziyetliydi benim için zor bi Doğum oldu o kadar 9 ay boyunca hareketler egzersiz yürüyüş Doğum sabahı komple evi temizlemem bile etki etmedi açılma olması için
zaten hastaneye kontrol amaçlı gelmiştim doktor alttan muane edip çatıma baktıktan sonra sancılarım başladı ve bi türlü kesilmedi eğer muaneyi olmasaydım belki halen sancılarım olmayacak açılmam gün geçtikçe kendiliğinden Olucaktı neyse rabbim herkesin yardımcısı olsun dilerim çok kolay geçer buradaki bütün annelerin Doğumu meleğim yanımda daha iyiyim sabah 9 da taburcu olucaz inşllah 🙏🏻