elisaoner38 Merhabalar 39+5im sancım olduğu için hastaneye geldim açılmam 2 gün önce 1.5 cm ydi şuan 3 cm 1 saat sonra tekrar bakacaklar açılma olması için napabilirim yoksa suni vereceğiz diyorlar hiç istemiyorum
Nurayademir elisaoner38 squat,merdiven inip çıkma doğru nefes hareketleri çok işe yarıyor cnm ben de sen gbıydım ama 3 gunde bir cm oldu acılmam sen gbıyken suni aldım korkma ALLAH yardım edıyor pozitif dusun ❤️🤲🏻
Mom567 elisaoner38 2 gün önce doğum yaptım sezeryanla suyum nişanım geldi diye gittim yatış verdiler 30 saat kendi sancımı çektim hastanede ama ne sancı suniden farkı yok o 1 gün boyunca 0 açılma oturuyorum kalkıorım yok yürüyorum yok en sonu 1 saate kadar açılma olmazsa suni vericez dediler ama Gine emin konuşmadılar açılma olucandan 2 gün bile sürebilir doğurman deyince dedim ben dayanamıycm sezeryan istiyorım diye ağladım artık yalvardım doktorlara normalde isteğe bağlı olmuyordu ama hiç açılmam olmadığı için ve sancım çok fazla olduğu için sezeryan oldum
JIGGLYPUFF Pilates topu varsa ona oturanilirsin, yoksa sürekli çömelme pozisyonunda squat dediklerinden yapabilirsin. Eğilip yer silme de işe yarıyor diyorlar hep. Youtube da videolar var. Kolaylıklar dilerim😇
badembid elisaoner38 odanızda duş imkanınız varsa gir duşa canım sıcak olsun eğilip kalk yavaşça 3 cm açılma gayet iyi bence yapabilirsin sakın ümitsiz olma