Tubis2021 Kızlar bebek hareket ederken şu an aşırı canım yanıyor sürekl kıpırdıyor ve sert vuruyor arada toplanıyor da belime vurdu ağrısı bu yalancı sancı mı nedir ? Acile gitmeye korkuyorum şu an
Tubis2021 Irmakayla arada normale dönüyor arada nefes aldırmıyor daha çok erken kötü düşünmek de istemiyorum
Tubis2021 Fasulyemibeklerken belimdeki ağrı geçmiyor eşim masaj yaptı az evvel hafifledi gibi ama hala daha var işk defa böyle oluyorum daha 34 e yeni girdğk üstelik
Nassss Tubis2021 benim de kasıklarım çok ağrıdı uzandım geçti ama korktum 34/3 haftalık inşallah gelmez korkuyorum
Zemheriiiiiiii Tubis2021 bende aynı şekildeyim şuan 33+2′yiz belime vurdu ve sürekli toplanıp canımı yakıyor bilgisi olan aydınlatsın lütfen🌚
Tubis2021 Nassss ben en son geçen hafta kontrole gittiğimde bebek biraz aşağıda demişti doktor ama açıklık vs yoktu ntse de önemli olmayan iki ağrı bar demişti şiödi onşarla bağdaştırıuorım ve erken mi olacak diye stre içimde girdim inşallah zamanını beklerler
Tubis2021 Zemheriiiiiiii yok canım kork diye değil valla bak ben evhamlıyım sadece biraz da anlsiyete var birleşti 😣 bizim bebişler anneleriyle oyun oynuyor sadece😌