Haticeerez Illa her doğum da nişan kesin gelir mi? 37 haftalığım 1 saattir düzensiz sancılarım var kasıklarımda adet sancısı gibi agrim var
Fasulyemibeklerken Haticeerez Düzensiz yalancı kasılmalar da olabilir duşa aldıktan sonra sol tarafına yat bakalım geçtiyse yalancıdır
Haticeerez Aylin2011 iyi hissediyorum aslında kendimi ama sancı girdiği zaman kitleniyorum resmen karnimda aşağıya inmiş biraz şimdi farkettim
Fasulyemibeklerken Aylin2011 Peki başka bir tür ağrı kasılma vs. Ne hissedip gittiniz 39 oldum gelen giden yok 🤷♀️
Haticeerez Babyasia sizce ne yapmaliyim duşa gireyim belki geçer ama geçmezse hastaneye gideyim diyorum
Aylin2011 Haticeerez biraz daha bekle bebek hareket ettiği için olabilir kasılmalar sıklık durumuna bakın
Babyasia Haticeerez evet mutlaka duş alın geçerse yalancı sancidir buradaki annelerden öyle okumuştum sancılar düzenli gelmeye başlarsa hastaneye gidin
Haticeerez Fasulyemibeklerken henuz gitmedim duşa gireceğim devam ederse öyle gitmeyi düşünüyorum şiddetli adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor
Aylin2011 Fasulyemibeklerken ilk doğumumda iki gün sancı çektim çok sıklaşınca gittim 5cm açıklık vardı suni sancı bağladılar öyle doğum yaptım ikincisinde 39+4 te kontrole diye gittim 6cm açıklık vardı suni sancı verip doğuma aldılar
Mervebilgi Haticeerez suan bende sizinle aynı durumdayım dus alicam geçmezse gidicem uykudan uyandırdı bu agri
Mervebilgi Haticeerez ağrım var rahat değilim simdi sicak su kaynattim yaninda 3 tane hurma 2 tane incir koydum tatli rahatlatır diyorlar ayni şekilde sicak içecekte bakalim bekliyorum suan hala uzanmadim gidip geliyorum