Afrartis Şiddetli bacak, kasık ağrısı, ara ara bel ağrısı yaşıyorum sabahtan beri. Bacaklarım asla geçmiyor. Bu şekilde ağrısı başlayıp doğum yapan var mı devamında yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkür ederim :)
Babyasia Afrartis Bende 2 haftadır yaşıyorum duş alınca rahatlıyorum birde yürüyüş iyi geliyor. Kaç haftaliksiniz?
Shuled25 Afrartis nasıl bacak ağrısı? Karnımla bacağının bitiştiği yerde kramp gibi ağrı giriyor benim öyle mi sizde de
Babyasia Afrartis 38+3. Doktorum bebeğin büyüdüğü baskı yaptığını ondan kaynaklandığını söylemişti. Uzun süre oturduğumda kalkarken çok zorlanıyorum. Yürüyüş yapabiliyorsaniz kendinizi yormadan deneyebilirsiniz.
Afrartis Babyasia yasak maalesef bana 😔 ayakta durmuyorum mümkün olduğunca. Zaten ayaklarım vs çok şişti evde bile yürümek işkence
Busra333 Babyasia Afrartis Onur21 kızlar bende normal doğum istiyorum ama sakinleştirici veriyorlar mı isteyince acaba hafif dozda
Cerikianneoluyor 35+1deyim yaklaşık yarım saat önce şiddetli bi sancıyla uykudan uyandım. 2-3 gündür genital bölgede sızı ve ağrım var yürüyüşüm bile değişti. Bacak ağrısı kramplardan dolayı var maalesef. Bir kaç gün magnezyum hapımı almadım diye bacağıma kramp girmişti,etkisi hâlâ devam ediyor
Afrartis Cerikianneoluyor ben magnezyumu 1 gün almadım toplam 2 defa yani. Ondan mı oldu acaba bu kadar etkili mi gerçekten :(
Cerikianneoluyor Afrartis eğer kramp ağrısıysa magnezyumdandır büyük ihtimalle hapınızı unuttuğunuz günlerde bir şişe maden suyu için
Cerikianneoluyor Afrartis bir de sizin ikiz olduğu için magnezyum eksikliği belki daha fazla belirti gösteriyordur ben bir kaç gün almadım kramp girdi bacağıma bugün 3.gün yeni yeni ağrısı geçiyor