MerveTaer Sizce bebişlerimiz bizi gece uykusuzluğuna mı alıştırıyor kaçıncı haftadasınız cinsiyetler neler
Sinemm MerveTaer kesinlikle öyle 2 aydır uyku yok zaten nadir uyuyorum 33+4 kızım olucak inşallah siz
cevriyetoy MerveTaer bence.kesinlikle oyle zsten gittiğim gebe egitim kursunda da oyle demislerdi vücudu o rutine alistiriyor diye. Ben kizimi bekliyorum 27+6 😊
Asmin27 MerveTaer 29 haftalık hamileyim 25 hftalıktan beri rahat uyku yok bende de hep böyle sabah 9 dan sonra uykum geliyo
MerveTaer Sinemm benimde erkek 27 haftalığız teyzeleri oyunlar oynuyor içerde keyfi yerinde olsunda katlanırız ne yapalım
MberraAglYac isviçreli bilim adamlarının beni incelemesi lazım uyumadan Nası yaşıyo diye uykunun içinde Nası normal hayattaymış gibi düşünebiliyor diye😂😂😂
Kubra23 MberraAglYac 😂 bel ağrısı sırt ağrısı dönememe sık vc gitme doğumdan sonrada bebiş ağlaması artık uyku bize yok 🤗
MberraAglYac Benim şimdi deyil ben 10 senedir böyleyim oğlumun eseri saolsun kendileri 4 sene bana uykuyu haram ettiler şimdide istesemde uyuyamıyorum
zlemAtAcar MerveTaer bizde 22 haftalığız kızımla 🙃 Benimde uyku yok maalesef. Acıkıyorum , wc , sonra hareket ediyor. Öyle bir yere tekme atıyor kilitliyor beni 😢 Ama olsun dediğin gibi onun tekme atan ayağını yerim diyorum devam ediyorum 😂
Elfszgn SalihaTelli masallah bnde 37yim sıfır uyku keske bnde uyuyablsem dönemyrm sağa sola sürekli wc ye kalkyrm ah ah😞
Obsesifk 16 haftalık uyumak ne mümkün rahat edemiyorum nefes alamıyorum sanki karnım 9 aylık şiş dönemiyorum bile sırtım ayrı alemde kalan 5 ay nasıl geçecek acaba 😩😩
Busranurkrts Bende karnımın ağrısına uyandım 9+1 haftalığım doktoruma sordum sorun olmaz kanama olmadıkça dedi sizde yaşadınız mı normal mi ?
MerveTaer Busranurkrts canım bende yaşadım rahmin genişlediği için böyle şeyler yaşabiliryosun normal bebek kendi ortamını yaratmaya çalışıyor bir süre sonra alışıyorsun yanlız benim doktorum şey demişti karnımda geçmeyen gerilme aşırı sancı kan falan görürsen beni ara direk diye çok şükür 27 haftalığız yinede bazen kasığıma ağrı giriyor bebek büyüdüğü için
Busranurkrts @MerveTaer inşallah bişey yoktur halâ ağrım dinmedi hafif azaldı ama bilmiyorum tabi korkuyorum 😔