[silindi] birprensesvebirprensannesi çok güzel valla vitamin vitamin 🥰🥰 evet herkes sevmez ama çok lezzetli bence 😋 bici bici de tatlı aslında onu seven çok 🤍
Aleynanin_annesi34 busra1485 ayy gerçekten mi yok zaten karpuz çok az Bi dilim belki alırım o kadar asla yemem Bi ara bende baya yedim sonra Dr gittim suyum baya sınırdaydı Allahım sen koru yavrularımızı. Nasıl şimdi iyi mi bebeğiniz
busra1485 Aleynanin_annesi34 çok şükür iyi bebek bı sıkıntı yok biraz kilolu daha doğrusu şiş doğdu ama sağlığı iyi de ben bir haftada zor toparladım bir de kan ilacınızı muhakkak kullanın ben son 2 ay kullanmadım doğumda kansızlığim aşırı oldu iki ünite kan geldi kızılaydan yine yetmedi iyilesmem gecikti bir de korona oldum
Safure Ben de şekeri olan bir hamileyim canımın istediği değil diyet listesinde ne varsa onu yiyebiliyorum😔😔😔
Btlpala67 Konuyla alakali deil ama herkes sekerinden dert yanmis bi turlu baktiramadim bende ama bendede var sanirim dikkat etmiyorum bu seker gebelikten sonra geciyormu yoksa kalicimi cok merak ediyorum.