27 haftalık hamileyim bebek bezi araştırmasına girdim hem uygun fiyatlı hem sızdırma vs yapmayan bir bez önerisi istiyorum hanımlar tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim

Prima alicam ben daha öncede prima kullandim oglumda cok memnun kalmıştım

Miniso sleepy ilk oğlumda kullandık memnunduk. Şimdi 2.gebeliğim stok bile yaptık :)

Kbra_em merhaba bende sleepy aldım. Eylülde nasipse doğumum. Trendyolda yorumlarda falan okumuştum. Bir beden büyüğünü alın yazıyordu. Yani 1 yerine 2 numara. Siz nasıl yaptiniz.

Oğlumda Prima kızımda Molfix kullandım ikisinin cildi de çok hassastı bakalım nasip olursa bunda da Molfix kullanırım diye düşünüyorum

Prima premiun care iyi ama fiyatı pek uygun değil, indirim bulunca stoklarsaniz diğer markalarla aynı fiyata yakin alınabilir belki.

Esinn97 2 numaradan başlayın ilk oğlumda öle yaptım 2.de de 2 numaradan başlayacağım..

Prima alacam bende kardeşim oğluna kullandı çok memnun kaldı

Merhaba. 3. Çocuğuma hamileyim. Nasıl alıştırırsanız öyle gider. İlk prima premium care kullandım o çok sızdırdı. Sleepy naylon gibi hışır hışır ses yapıyor. Primanın yeşil olanı en iyisidir. 5 yıldır tecrübeliyim. İkinci seçenek de Molfix

Esinn97 aranıza karışmak gibi olmasın ama yorumu görünce cevap vermek istedim ben de sleepy bio natural aldım 2 bedeni zaten 3-6 kg yazıyordu 1 bedeninin küçük olduğunu yazmıştı herkes. 2 den başlayacağım sanırım en fazla bir hafta büyük gelir çok büyük olursa onda da marketten alırım diye düşündüm

Miniso ilk bebeğimde bütün bezleri denedim. Prima ve sleepy naturaldan memnun kaldık.
        Şimdi direk sleepy natural aldım. İçeriği zaten doğal. Hassasiyet pişik ve sızma yapmadıktan sonra fazla para vermeye gerek yok.