U-E Kızlar 33haftalık hamileyim memeler arasında kızarıklık olmuş kilolu biri degilim memeler birbirine degiyoda kızarıyo desem ama arasıda ayrık memelerim küçük kızaran yerde acı yanma veya pişik gibi bşy degil bu durumda olan varmı
Alize1 U-E bende de var ama benim ki mantar sıcak havalardan dolayı sutyen takınca oluyor sirkeli şu ile temizliyorum hergun. Baya hafifliyor dışarı çıkamadığım sürece sutyen takmıyorum o zaman geçiyor. Tabi sızın ki nasıl bilemiultim ama
U-E mom11111 sıcaklardan oluyor pişiyor desem memeler birbirine degecek kadar büyük degil sizinde kızarıklıkmı sadece
Merve2Asel U-E beniöde öyle ama hem göğüslerim büyük hemde birleşik sürekli terliyor ondan oluyor benim
Austosprensi_ U-E benimde öyle 4 aydır nerdeyse belki daha fazla geçmiyor kaldı egzama gibi isilik gibi pişik gibi arada kaşıntı oluyor geçiyor tekrar başlıyor pişik kremi sürüyorum arada böyle 36.haftadyim sicak ve terden oluyor herhalde ama her gün duşa giriyorum anlamadim
U-E Austosprensi_ kaşıntı acı yanma fln yok yada daha baslangıcta oldugundan yoktur bilmiyorm bnm bugün oldu böyle sıcaklardan sütyen bile takamıyorm mantar olnlar varmıs inşallah biz degilizdir
Alize1 U-E bende sürekli olan bişey bünyem çok hassas sutyenlerin en kalitelisinin içinde bile vücuduma alerji yapan şeyler var o yüzden biliyorum çok doktora gittim bunun için ama hiç kesin çözüm bulamadım en iyisi sirkeli şu oldu 👍
U-E Remziye_2121 kaşımadım bn korkuyorm bu dönemde her ilacı kullanamıyoruz kullanmam gerekirde kullanamazsam diye
Minigim-ben Remziye_2121 @U-E benimki de yara olmuştu kasidim diye 3 gün önce doktora gittim. Hametan önerdi tek seferde iyileştirdi yaramı. Maalesef iz kaldi ama umarım o da geçer sürmeye devam ediyorum