merhaba hanımlar herhangibir marka önermeyeceğim 14. Haftadan sonra bacağım seyirmeye başladı gittikçe geceleri uyuyamaz oldum içerisinde magnezyum kalsiyum ve d vitamini olan bir takviye aldım ilk günler güzel uyuttu lakin sonraki haftalar beni kesmemeye başladı kramplarım artıyordu birden fazla vitamin almak istemedim doğal yolları araştırdım bir gece vitaminim yanımda olmadan annemlerde kaldım tamam dedim bu gece uykular haram neyse araştırdığım magnezyum doğal kaynaklarını ve kalsiyum alarak uyumaya karar verdim bir kase yoğurt muz ve bakın burası önemli magnezyum değeri en yüksek olan maden suyundan aldım ve uyudum artık o vitamine gerek kalmadan yatmadan bir kaç saat önce bunları alarak uyuyorum çok şükür vitaminden daha etkili hemde doğal vitamin bile bir süre sonra ağrılarıma derman olmadı ha ama gece hemen yatmadan yoğurt ve muzu tüketmeyin uyuyamıyor insan bir şey yer yemez 2 saat önce bunları yatmadan magnezyum değeri en yüksek maden suyunu içip öyle yatın ( marka vermek yasak olabilir diye yazmadım Google’dan bakın çıkar)umarım bir faydam dokunmuştur 😊 hayırlı ve sağlıklı gebelikler geçirmemiz dileği ile inşallah 💐🙏