Bahattin 21 haftalık hamileyim ve sadece 500 gr almışım . En son hastaneye 15 haftalıkta gittim ve kilosu normal dedi bebeğin . Sizce şuan ki kilom normal mi ? Siz hangi haftada kaç kilo aldınız 🤔
Pembepanterr Bahattin Normal bence ben 6 kilo alıp doğuma girmiştim zaten önemli olan bebeğin kilo alması annenin değil
Zeyyyn Bahattin 28 haftadayım 2 kılo aldım oda son aylara girdiğim için alıyorum bebek haftası kılosu uyumlu gıdıyor doktor sıkıntı yok dedi kılo almıyorum dıyınce
Arzuorhan Bahattin keşke bende öyle almasam sanki suan 50 kilo almışım gibi hissediyorum kendimi ☹️ Sanırım en son 2 almıştım herhal de bir kaç günde bir kilo daha almışım gibi daha 17 haftadayım
Nurgullmom Bahattin Hamilelik boyunca hic almayan da var benim gibi 20kilo alanda var ama en sağlıklısı seninkii bebek sağlıklıysa kendi kilonu dert etme son haftalarda alırsın kilo zaten ister istemez
Bernie 31.haftamdayim sadece bebek kilosu+suyu+plasentasi fark etti.muhtemelende boyle surecek,endiselenmeyin bebeklerimizin kilo alimi surdukce sorun yok ,hatta o kdr sansliyiz ki hareket kisitlamasi dogum sonrasi kilo verme sorinimuz olmucak 😇
Semaaycl Bahattin gayet nolmal bebeğin kilo alıyorsa sen kiloyu be yapacaksın bir de geri vermesi var :)
birgul_990 Bahattin ben 27 haftalıkken 17 kilo aldım ama 49 la hamile kaldım benim için gayet iyi oldu ☺️ Bazısı almaz bazısı alır önemli olan bebeğin alması bizimkinde çok şükür sıkıntı yok çok az ilerde gelişimi o kadar
Remziye_2121 Bahattin şubatta 49 dum haziranda gittim 54 olmuştum şuan 29+3 üm kaç kiloyum bilmiyorum