EsmaaaaMeva1 Kızlar merhaba. 25+5 haftlk hamileyim kasıklarım ve vajinam ağrıo gece de karnıma uyurken kramp giriyor böle bıcak saplantısı gibi. Bu durum beni rahatsız ediyor çok acaba bebeğime bşy mi oluyor diye sizde de oluyor mu.? 😢
Haticecakirr EsmaaaaMeva1 bilmiyorum üstte kalsın ama benim tavsiyem bi doktorunuza görünün Allah korusun Rahim ağzı kısalması durumu falan olmasın
Parla_ EsmaaaaMeva1 ben de 28 haftalık hamileyim sürekli kasıklarım ağrıyor. İdrar yolu enfeksşyonu çıktı. Antibiyotik kullandım. Ama şimdi tekrar başladı ağrım🤦🏻♀️
Mavi87 EsmaaaaMeva1 magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza söyleyin başlatır zaten. Bu ağrıların sebebi mg eksikliği. Doktora gidene kadar beypazarı maden suyu tüketin günde iki kere. Baya azalır ağrınız
EsmaaaaMeva1 MineLule aynı benmde gçen ay bşy çkmdı kontrllrmde ama yürüme şeklimi bile değiştirdi ağrlrm.
EsmaaaaMeva1 Parla_ bnde enfeksiyon da çkmdı geçen ay pazartesi gdnce sölicem tekrardan alttan muayene etsn istyrm ama sölmye utnyrm acba açılmam fln mı vr mrk edyrm.
EsmaaaaMeva1 Mavi87 maden suyu içiyorum aslında çok sevyrm içmediğm gün yok ama ekstra magnezyum kullanmyrm.
Mavi87 EsmaaaaMeva1 benimde o haftalarda ağrım olmuştu o yüzden mg eksikliği olabilir yazdım canım ama belki sebep başkadır Allah korusun. Yinede doktorunuza sormanızda fayda var tabi
nikoland Sırf o ağrı için gittim doktora sizin haftalardaydım bende gayet normal dedi magnezyum yazdı 2.gebeliklerde daha çok oluyomuş
EsmaaaaMeva1 nikoland benm ilk gebeliğim kuzum. Ben 22.haftdan beri çekiyorum uyku düznm kaçtı ağrlrm yüzünden.