Aysekrblt58 Herkese merhaba 8+2 hamıleyım ve kovid aşısı yaptırıp yaptırmakmakta endişeliyim sizler ne yaptınız oldunuzz mu aşı
Deletedmom_33 Aysekrblt58 9+2 yım ben olmayı düşünmüyorum şuan. Zaten riskli gebelik tüp bebek. Aşının uzun vade de etkisi ne olur düşük veya erken doğum riski yapar mı bilmiyorum. Görümcem sağlık muhabiri. O da doğum sonrası olursun diyor. Kendileri eşim filan 2. dozu yaptırdı.
Buseayn Aysekrblt58 10 Haziran da ilk dozumu oldum bu akşam da 2. dozumu oldum biontech tercih ettim.
2bebek3gebelik Korona olmuş bir hamile olarak büyük konuşmak gibi olmasın asla olmam. Ne ben ne çocuğum deneme tahtası değiliz. Başına birşey gelse imza atıp sorumluluk alıyorsun herşeyi geçtim bebeğime birşey olur mu düşüncesi bile korkunç
Aysekrblt58 Bende olmak istemiyorum aşıyı ama buseferde kovid olup kötü şeyler olmasından korkuyorum allahım sen koru butun hamişleri
Prensesiminyolculugu Aysekrblt58 aynı ikilem arasında sıkıştım kaldım ama aşı olmayı hiic istemiyorum
Aslihannnn Prensesiminyolculugu iki arkadaşım kovid geçirerek erken doguma gitti ve cok sıkıntı yasadi cok zor bi durum gerçekten
Prensesiminyolculugu Aysekrblt58 evet ve doktorum nasıl bu vebale giriyorsa kesinlikle ol dedi bana ve ben şok geçirdim daha bir yıllık hamileler üzerinde hiçbirsey kanıtlanmış birşeyi yok ne olduğu belli olmayan bir aşı.. ama bir yandan da ya covid olursam korkusu 🤯😩
Prensesiminyolculugu Aslihannnn ay Allah’ım korusun tabi daha kötü sonuclarida var yani Allah’a emanetiz bende şaştım bu konuda
Aslihannnn Prensesiminyolculugu ben astim hastasi olduğum ve tüm ilaçlarım yasaklandigi için doktorum biontech olmami onerdi simdi bile nefes alamadığım da kullanabileceğim bi ilacim yok kalabalik ortamda da çalıştığım için mecburiyet ti benim icin
Prensesiminyolculugu Aslihannnn evet canım senin için çok önemli tabiki iyi yapmışsın kronik rahatsızlığım yok benim ama bünyem aşırı zayıf yani bende ona güvenmiyorum