Anneadayii Kızlar bugün 30+2 haftadayım ve bi erkek bebek bekliyorum inşalllah ama bebeğimi çok aşağıda hissediyorum ve sürekli toplandığı için çok rahatsız edici oluyor , toplandığın da da çok kötü sancı oluşuyor normal mi bu ? Bu arada ikinci gebeliğim
Poyaso Anneadayii Aynı haftadayız benimde 2.gebeligum ve bu aralar anlattığınızi o kadar çok yaşıyorum ki bende korkmuyor değilim erken doğum mu olcak diye bu hafta randevum var sorucam mutlaka netten arastirdigimda vucudun doğuma hazırladığı yazıyormuş tabiki en doğrusunu doktorunuz der muhakkak danisin
Merguse Anneadayii 33+3 te bebeğim cok toplaşmaya başladı iki gün boyunca karnım taş gibiydi ve aşşagıdaydı sonra bel ağrım başladı gece kasıklarıma vurdu acile gittim 3 cm acıklık vardı dogumu durdurmaya calıstılar ama ertesi sabah dogum yaptm bebeğim yogun bakımda hala 14 gün oldu inş sizinki dogım başlangıcı deildir ama ihmal etmyin ni doktora görünün belki sancılarınız başlmaıstır cünkü ben doktora gittimde doktora iki gün bıyunca karnımn cok sert oldunu söyleyince keşke ilk o sıra gelseydin karın sertleşmesi dogum belirtisi demisti belki ilk gün gelseydin dogımu durdurabilirdik dedi
Gonul_enes Anneadayii seni korkutmak istemem ama arkadasim benim 2.numarada oyleydi hatta senin haftalarinda sancim cikmiati 4 gun yatmistim hastanede..ve ben 28.haftamda igneye baslamistim erken dogum icin ona ragmen cikti, yururken alttan tuta tuta giderdim toplanirdi bi yere yururken ozellikle sonuc itibariyle doktorumun da dedigi gibi o bebisimde erken dogdu ablasi gibi 36+7 de… sen git bakin ihmal etme
02112017 Haftamda bana da öyle oldu endişelendim doktora gittik bebek doğum pozisyonunu almış o yüzden öyle hissetmişsin dedi
Anneadayii Merguse ciddi misiniz ya ? İki gün sonra randevum Var mutlaka soracağım ama insan korkuyor