Kvsraykt bu konuda ne söylesem bilemiyorum eğer maddi anlamda sıkıntı olmayacaksa tabiki destek almak en güzeli.hatta İsmail beyin birlikte çalıştığı bir özel ebe de var.ben başka bir doğum terapistinden eğitim almıştım da ismi Gülten gökkuş instagramdan ekleyebilirsiniz.İsmail bey doğum eğitimlerine önem veriyor.her gittiğimde doğum eğitimi al diyordu zaten ben öncesinden almıştım doktor beye ondan sonra gittim il dışında oturuyorum önceden tanıyordum doktor beyle aynı yerde çalıştık da.o yönden gözüm kapalı gittim.çok şükür rahat bir süreç de geçirdim hem doğum öncesi hem doğum sonrası.ama ssvd nasıl olur bilmiyorum Rabbim güzel doğumlar nasip etsin inşAllah.ama şunu söyleyebilirim.doğum anında da anladım ki gerçekten doktor konusunda doğru tercih yapmışım çok memnun kaldım 😊iletişim anlamında da çok memnun kaldım mesleki anlam dışında.ben çok şükür çok hızlı bir doğum süreci yaşadım nasıl oldu bende anlayamadım ilk doğum olunca bi nasıl olacak doğumun başladığını nasıl anlayacağım vs diye düşünüyordum ama doktor bey hepsini anlattı.onun söylediği süreçte hastaneye gittim ve çok şükür 1 saat hissettim dalgaları.onları da odada hissettiğim için kötü bi süreç değildi.sonrasında da zaten tam açıklıkla doğumhaneye alındım.Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın inşAllah.