Iremderinn1903 Kızlar önerileriniz varmı ? Bugün kontrolden geldikten sonra başım çok ağrıdı akşam üzeri de burnum akmaya başladı dudaklarım böyle şişti kurudu ıhlamur ictim rahatladım biraz terleme yaptı duş aldım ama sesim falan değişti iyice 😭
Htc456 Iremderinn1903 geçmiş olsun bende 17 haftalığım grip oldum oğlumdan bulaştı üst solunum yolum iltihaplandı yarın acile gidecem bakalım ne verecek doktor. Bi salgın var herkes dökülüyor
Angelangell Iremderinn1903 cnm geçen haftalarda banada öyle du. Bol bol tuzlu suyla gargara yap. Bide bı tatlı kaşığı bala biraz karabiber ve çeyrek limon sıkıp yersen çok iyi geliyor
Iremderinn1903 Htc456 Cok geçmiş olsun sizede 😔 Ya banada teyzemin küçük kızından bulaştı galiba 😔 Boğazlarım da acımaya başladı aşırı korkuyorum bebege birsey olursa diye
Htc456 Iremderinn1903 teşekkür ederim🙏 zaten çocuklarda Bi salgın var. Eşim hastenede çalışıyor benim. Bazen yanına gidiyorum büyüklerden çok çocuklar hasta. Bi salgın var herkes kırılıyor bu ara.
Iremderinn1903 Htc456 Ya evet ya 😔 Insallah biran önce iyilesiriz hepimiz cocuk hasta oluncada ayrı bir zor bide hamilelik Allah yardımcın olsun canım benim.. 🙏🏼
Iremderinn1903 Htc456 Ay evet en büyük korkum zaten 2 senedir olmadım olmadım hamileyken hiç çekilmez .