Anne-oluyorum-41 İkili test sonucu riskli çıkarsa bir tedavi uygulanıyor mu? Yaptırmasam ne gibi sonuçları olur sevgili anneler? 😊
Busramnida Anne-oluyorum-41 Kesinlikle yaptırmanız gereken bir test 😬 3 lü gerekirse yapılır 4 lü de çokta mühim değil 2 li 3 lü de bir problem yoksa ama 2 li test çok önemli 🤷🏼♀️
BuseArac Anne-oluyorum-41 İkili sonucum düşük de olsa riskli çıktı. Karnından su alınmasını onaylıyor musun dedi doktorum kesinlikle istemedim. Çünkü önümde daha üçlü tarama var. Bakalım onun sonucu ne olacak
Btl_ulusal Anne-oluyorum-41 ben ikiliyi de üçlüyü de yaptırmadım bu testler zaten down sendromu için yapılıyor çocuğumda böyle bir şey çıksa bile aldırmayacağım için gerek de yok. doktorum da zaten aldırmayacağımız için yapmayalım gerek yok dedi
Anne-oluyorum-41 MelekAlyaM ben de aynı şekilde vazgeçmeyi düşünmüyorum. Eğer iyi olması için herhangi bir müdahale yapılmıyorsa pahalı geldi biraz. Ücretsiz için süresini kaçırdım şimdi yaptırırsam eğer ücretli olacak.
Anne-oluyorum-41 Aldırmayı düşünmüyorsam bu bilgi önemsiz oluyor o zaman. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 😊
MelekAlyaM Anne-oluyorum-41 ücreti önemli degıl ama bırsey cıksa bıle mudahele edılemıcek psıkolojı bozmaya gerek yok zaten zor elde ettım bu bebegı vazgecmem