angime Merve1511_ ay ben ilk 6 ay kıyafetlerini, battaniye örtü oyuncak kitap beşik ne varsa aldım, 1 numara bez, şampuan, losyon ne bilim herşeyi hazır. Artık hastane çantasını hazırlamak kaldı. Kendim için alacaklarım var.
Smyrayjsldirim Merve1511_ 26. Haftaya 00 itibariyle girdik valla çocuğun bir tane zibini var galiba o da hediye gelmişti bir de 2 yaşında giyebilecegi bir takım almıştı kız kardeşim senin çocuk çok susko anca buna olue diye 😄😄😄 Allah korusun çocuğun aniden gelse hiçbir şeyim yok Aralık annelerinin postunu görünce çok tedirgin oldum internetten araştırmaya başladım kpss den sonra hepsini halledicem inşallah 😄🥰
kirpapatyasiii Merve1511_ biz geç kalmışız sanırım 🙈 ben bi kıyafetle beşik alacağım oğlum küçük olduğu için banyo takımı falan var 😊 erken doğum riskim var o yüzden biraz geç başlatıyor bizimkiler ama 30 haftayı görelim almaya başlayıp hemen çantayı hazırlayacağım 😊
Elif_Eda Merve1511_ Herşeyi hazırr annem sağolsun hala dahaa durduramayıp kendini almaya devamm ediyor..😊😊30.haftanın içindeyimm hala yıkamaya ütülemeye başlamadım tatilden geldik ev leş içinde yarın temizlik yapıcamm..Daha kendi çamaşırlarımıza makinr yetişemiyor yaz diye..Bebişiminkileri hangi araya sığdırıcam bilmiyorum..🤷🏻♀️32 33 e doğru bavulu anca hazırlarım diye düşünüyorum 🤔
Elif_Eda Busra333 Vallahi bilmiyorum puset ben almamıştım hediye olarak ayrı geldi ve pusetli biriey almak istemiyorum..Böyle baston bebek arabaları var yenidoğandan itibaren kullanılabilenlerden ama..Hem küçükken hem de büyüdüğü zaman baya kullanışlı ben öyle almayı düşünüyorum hepsiburada da uygun yani 350 400 arasında bir fiyattı baktığımda bakalaım
Aysel0707 Merve1511_ ben yaptım cogunu bıde bısey dıyecem hareketlımı sızınkı benımkı kız eskıden daha cok hareket ederdı hıc durmazdı ıkı ucgundur nadır oluyor
Merve1511_ Aysel0707 benim ki de kız evet bende bunun farkındayım 1 2 gündür fazla hareket etmiyor 1 kac gün öncesine kadar daha hareketliydi
Burcunuz Merve1511_ geçen gün aldım bi kaç parça biseyler daha herşey duruyor İstanbul sıcağı alışverişe ckmak zor oliyor ikinci bebiş ama birsuru eksik var ilk oğlum smdi kızım olcak şehir değiştirdhmz için herşey sıfırdan alinicak bakalım yavaş yavaş almaya çalışıyorm tansiyonm yükseliyor oyuzden dışarı çıkma zorluğu çeksekde yapicak biseyimiz kalmıyor
Merve1511_ Burcunuz Allah yardımcımız olsun sıcaklar hamilelikte çok daralıyor gerçekten bende toplu alışverişi yapmayı düşünüyorum