Pembepanterr Kızlar bu iki hastaneye gidenler hangi doktorlara gidiyor ve memnun musunuz ücreti nedir onu da yazarsanız çok sevinirim 💕🧡
nvn-mutlu Pembepanterr Gaziosmanpaşa hastanesinde Burak bey var ona gitmiştim arkadaşımda gebeliği boyunca onunla devam etti ama doğumdu masraflardı fazla olunca başka hastaneye geçmek zorunda kaldı bu arada muayene ücretini bilmiyorum özel sağlık sigortam olduğu içiN sadece 15 TL ödüyordum
Yenianneadayi2208 Pembepanterr avrasya hastanesi duygu umut Eraslan a gidiyorum. İlgi alakası gayet iyi doktorun. 175 tl muayene ücreti vardı en son
Yenianneadayi2208 nvn-mutlu Burak beyde 200 tl muayene ücreti normal doğum 6bindi en son. Ama hastaneden ayrılmış kendi kliniğini açıyormuş
Pembepanterr Buseylcn İnşaAllah çok teşekkür ederim bir evladım var kardeşini bekliyoruz sağlıkla ☺️❤️
Pembepanterr Yenianneadayi2208 ah normal doğum 6ysa sezeryanı düşünemiyorum ilk gebeliğim sezeryandı çünkü
Yenianneadayi2208 Pembepanterr yeniyüzyılda sezaryenle normal arasında çok fark yok. Sezaryen 6500dü yanılmıyorsam
Skrye Pembepanterr ben başarı hastanesine gidiyorum selime hanıma çok memnunum arkadaşlarımın tavsiyesiyle basladim muayne 180 sezeryan 4500 normal 3500
Pembepanterr Skrye Çok teşekkür ederim.Muayene ücretli hep aynı demek ki ufak tefek fark var peki sezeryan 4500 zorunludada aynı mı acaba keyfide fark alıyorlar ya benim ilki sezeryanda ikincide mecbur öyle olacak sormak lazım 😊
Asyaayaz1 Ben asyaya gittim 9 ay boyunca 15 gün önce orda doğum yaptım fakat başarıya gidenler 170 küsür veriyor diye biliyorum