Sametnida Merhaba arkadaslar. Bi sorum olucaktu İstanbul anadolu yakasında oturuyorum butun kontrollerimi ozellde yaptırıyorum Anadolu yakasindaki hangi devlet hastanelerinde renkli ultrasona girebilirim nasil randevu alabilirim ? Bilen varmi
DemetF Sametnida doktorun seni yonlendirsin bence.18 23 hafta arasi yaptirman gerekiyor gec kalmamakta fayda var.1 ay oncesinden randevu aldim ben
Husn-izan Sametnida bende Anadolu yakasında oturuyorum bu yakada sadece 3 hastenede detaylı ultrasona bakılıyor yani perinatoloji bölümü . zeynep kamil Kartal eğitim araştırma ve Ümraniye eğitim araştırma hastanelerinde var Başka devlet hastanelerinde yok özel ise her yer yapıyor zaten . Bende ümraniyeye aldım bugün ama sadece riskli gebelere bakılır dedi aklım karıştı zaten risk varmı yokmu onu anlamak istiyoruz 🤷🏻♀️
DemetF Sametnida bende ozele gidiyorum gittigim hastanenin perinatoloji bolumu var orda yaptircam 18 inde ucreti 500 tl
Husn-izan Sametnida evet 182 den aldım fakat randevular çoğunlukla dolu oyüzden saat 16:00 itibaren sık sık üst üste arayıp buldum