Heather Aysegngr akşam akşam ne güldüm yaaa😂 görümceniz mabadından uydurmuş. Emzirirken dahi yediğinizden bronşit olmaz bebek merak etmeyin.
mucizebebek03 Aysegngr 😂😂😂çocuk midede değil ki 😁haaa hani çok yeme sen hasta olsan oda etkilenir derse o başka onun haricinde çocuk nasıl üşütecek 🤭
mucizebebek03 Aysegngr eeee o daha fena😂😂dışarıdaki bebeğin yediginle ne alakası varmış akıl var mantık var 😂eğer bebeğe veriyorsan o başka 🤭🤭onu da yapmayacağına göre takma kimseyi ye iç istediğin gibi büyüt bebişini rabbim sana bağışlasın inşALLAH 🤲🏻🦋😘
Aysegngr Deniz59 hayirlsi olsun insallah sag salim kucagina alirsin bebisini 🤲ben doğum yaptım sütümden bronşit kpacakmis🤣
Aysegngr mucizebebek03 amin canım inşallah canım darısı sana inşallah bebişini sağ salim kucağına alirsin🤗🤲
[silindi] Aysegngr ay aynı şeyi babannem banada diyor neymiş halamın kızı öyle olmuş doktor demiş 🤷♀️ Ne diyeyim ya valla eskilere yorum yapmıyorum artık
Melike3535 Aysegngr bende bi gün hastaneye gittim detayli için soğuk su iciyodum 1 tane kadın geldi yanıma soğuk su içime bebek üşütür dedi beni bi gülme tuttu 🤣🤣🤣🤣 o su ona gidene kadar kayniyodur dedim bende