deletedmom42 Kızlar beşik alcaz cuma günü ama ne eşim nede ben karar veremedik ikiz gebeliğim ama mobilya beşikmi daha kullanişlı olur bizim icin yoksa park beşik diyolar ama oyun parki diye geçiyomuş pek bi bilgim yok acikcasi sizce hangisini seçmeliyiz ?? Internette arastirdim biraz ama pek bi faydali olmadi acikcasi ??
Fatmasp deletedmom42 küçük sallanan beşikler var salonda kullanmak İçin ondan aldım ben 150 lira gibi bi fiyatı var oda içinde mobilya :)
Prensesoykum deletedmom42 33+1 haftalığız bizde park beşik aldık daha kullanışlı bizm için tabi senin evin şartların neye müsaitse ona göre alırsın ☺️
Burcu59 Park besik alın bence kızım 3,5 yasinda hala park besikte yatiyor odasida var ama daha hic kullanmadi park besik daha kullanisli
deletedmom42 Prensesoykum park besik icin internette pek bi bilgi yazmiyo canim bikac bisey var koku yapiyo vs demisler ama kararsiz kaldik 🤔
Prensesoykum deletedmom42 hm yanı daha kullamöak Nasib olmadı bilmiyorum kumaşları çıktılıp tamamen yıkananlar var koku yapacağını sanmıyorum canım
Burcu59 deletedmom42 yoo yerle arasinda en az bi 25 cm mesafe var yinede ayaklari var cunku icindeki yatagida biraz kalin bisey alirsaniz hic usumezler ben yaz kis hic ustunu orttugunu bilmiyorum kizimin aksine hep cok sicak oldu der geceleri 😄
icll Ikizleri olupta park besik kullanan bi arkadaşım gayette memnunlar. Bence sizi içinde en uygunu park beşik olur