Rabia424 leyla_ok evet , doğumun olacağı hastanede verdim .. devlet alıyor mu bilmiyorum net olarak ama özelde istiyorlardı
leyla_ok Rabia424 Evet özele gidiyorum bende kendi hastanem istedi 250 TL.Devlette versem kabul olur mu dedim sonra ama arayıp sormadım.Saçma geldi test için fazla ama mecbur artık.🤷🏻♀️
Sumisalii Rabia424yok malesef cuma gunu ne gun verdi canim insallh cuma gunu sezeyana giricem son 1 mi diyelim
leyla_ok Rabia424 Anlamış değilim 🤷🏻♀️Hastaneden hastaneye değişiyor demek ki.Hayırlısı olsun bakalım.
Minnakkkk Rabia424 rabbim saglıkla kucagınjza almayı nasip etsin 🤲🤲 ama artık gelsinler hani 😀 benim bugun sancım var ama kasılmalarım, cok fazla cok fazla toplanıyor karnım cok sert oluyor alttan alttan vuruyor anlık geciyor sonra 😀
Minnakkkk Rabia424 yok, ben bugun, olsa razıyım hic pazartesi falan, değil 😀 eşimde hafta bası olsun ki babalık iznim arada kaynamasın diyor 😀😀
Rabia424 Minnakkkk benim pazartesi planlı Sezeryan olacak , o yüzden acil bir durum olmasından korkuyorum . 😄 Herşeyi pazartesi gününe odaklı ayarladım 😂