Çok şükür güzel anneler şuraya pozitif bı normal doğum yazayım 🥰🙏 artık normal doğum yapamiyacagima ikna olmuştum geziyordum artık 🥰 ablam benden 1saat uzak ona eşimle yemeğe gittik yemekten sonra bana suguat yaptırdı ayaklarım bacaklarim çok şiş olduğu için yapamiyordum baya yaptık eve gitme vakti geldi ama benim belimdeki ağrı baya arttı yolda sürekli eşime belim ağrıyor diyip geldim eve geldim biraz hafifledi eşimle birlikte olduk 🙈 duş aldım saçlarımı yaptım yemek yedim yine eşim uyudu bende plates yaptım komşumla geç saate kadar oturduk hala bende çok hafif bel ağrısı var artık uyucam dedim uzandım soluma çok fena ağrı girdi sağıma döneyim derkeeeeenn 🥰😀😀 suyum geldim eşim sanki o anı bekliyormuş gibi bı fırladı 😀😀 o an çok komikti üstümü degistim hala ağrı yok arabaya bindim belim kasigim ağrımaya başladı 5dakka da 1oldu hemen doğumhaneye açılman yok dedi nasıl olur dedim sancım 5,dakka bir ama beni nst bağladı gitti çağırdım dedim sancım olunca kakam geliyor o zamn tekrar muayne edeyim dedi baktı kız ne ara böyle oldu dedi ıkınma 😀😀 hemen doğum dedi iki ıkınma bı baktım dünya güzeli bı kız kucağımda oğlumda 19 saat çekince bu 1saat içinde geldi nasıl şoktayım 😀😀🥰herşey yolunda darısı başınıza inşallah 40+3te bitti maceramız 🥰🧿🙏