dakpinar- Kızlar 17+1 iz 🌸 az önce 3 kere arka arkaya pıt pıt pıt diye bir şey oldu yaaaa kızım bence değil mi 🤲🏻😍🐣 ne yapıyor ki öyle pıt pıt bir şeyler oluyor 🌼
[silindi] dakpinar- çok yavaş olduğu için az az hissediyorsunuz bende erken hissettim şimdi bazen anlıyorum vurduğunu
Belacivciv dakpinar- Kızınızdır🌸 Bende tam 18 de hissettim aynı şeyi böyle pıt pıt diye, çok heyecanlı bir şey 🤩
dakpinar- Asyaayaz1 yaaaaaa o nasıl tekmeeee ayaklarını ısırırım 🌸😍 çok heyecanlandım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ❤️
dakpinar- [silindi] evetttt öyle son anda farkettim ben de inanamadım 🌼 hıçkırıklarını da hissedecek miyiz onda nasıl oluyor acaba 🥰
Asyaayaz1 dakpinar- 30 hafta itibariyle hıçkırık başlıyor ve hiç durmadan kalp atışı gibi tık tık vuruyor gibi oluyor çok net anlarsın o zaman 5 dk falan sürüyor 😀❤️
Belacivciv dakpinar- Hıçkırık anne karnında 4. aydan başlıyormuş ama hissedebilmek son aylarda oluyor sanırım, o günleri de görürüz inşallah hepimiz ☺️
Minik_kalplim_ Asyaayaz1 ya evet 32.haftaya giriyorum bazen arka arka bişey oluyor önce korktum 😳sonra aklıma geldi hıçkırık olduğu 🙄ama herşeyi tatlı 😍💕 bi doğsun ısırmaz mıyız o ayaklarını bide şimdi canımı acıtır olmuş annesinin 😂tekmesiyle
dakpinar- [silindi] ben daha bugün sabah postlara yazmıştım hissedemiyorum daha diye nasip şimdiymiş 😍 Rabbim herkese nasip etsin inşallah 😍
dakpinar- Belacivciv eveet canım benim aynen öyleydi yaaaa Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰♥️
Naz_01 dakpinar- artık beni hisset anne diyor 😊bende ilk 17+2de hissetmiştim .sen birde 25.haftadan sonraki tekmelerini gör annesi 😊
[silindi] dakpinar- evet canım sadece sabır gerekiyor 🤷♀️ Valla ben buralara ne çabuk geldik fark edemedim 😂