miniklerim125 Melakya bende de tahmin etti doktor haftaya gideceğim inşallah öğrenmeye . Bi kaç gündür sırtımda ince sancılar oluyor sizde de var mı kizlar
BuseArac Melakya 1 Melakya 14 de doktorum %90 erkek dedi. Bir dahaki muayenede belli olur diye umuyorum 🥰
Fatmanurr94 miniklerim125 sırtım mı tam sezemiyorum ama belimin alti kalca tarafim benim cok agriyor, ertesi gün agirmiyor sonra 1 gün agriyor vallah cözemedim acaba ev isi ile ne ugrasincami agriyor onuda ayirt edemedim
Fatmanurr94 11+6 detayli randevüm vardi kiza benziyor sanki dedi dün gitim 14+1 kendi doktoruma 16haftadan önce söylemiyorum dedi bende ay öylemi cok merak etmistim ne dedim bide türkiye gitcem ne dedim oda tahminim Erkek dedi. Bilmiyorum güvenemiyorumda yüzde de yüzde demedi. 😅
Sedabugday Fatmanurr94 benımde öyle özellikle 2 gündür gece yatarken agrıyor neden acaba ? 15 haftalığım şuan
poyrazinannesi3547 Bende 12+5 haftalık hamileyken gitmiştim yüzde 90 erkek dedi pazartesi başka doktorada gidicem emin olmak için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Ergunsed 12 haftalikken %60 erkek dedi ama tam belli degil yinede sonra gel bakalim dedi 13+4 oldum ben kiz hissettim hep ruyamda bile gormustum ilk hamile kaldigimda ikinci hamileligim bu bir oglum var mide bulantilarim hala gecmedi agri olarak hizli kalktigimda kasiklarima sanci giriyor arada o kadar
Melakya Ergunsed bu erkek bebek kasıkta olur agrı yapar derler dogrumu acaba benımde oyle yuruynce klkınca oluyor
Ergunsed Melakya oglumda bel agrisi ve bas agrisi olmustu cok yastiksiz oturamiyordum kasiklarimda agri hissetmedim hic degisebilir tabi kisiye gore
Fatmanurr94 Erkek bekleyen Anneler bulantilariniz erken mi basladi gecmi? yada Kiz bekliyenler sizde nasildi? ben 10cu haftaya kadar cok rahatim, 10dan sonra baya bulantili geciyor😕 Allahtan Limon diye birseey var resmen Limonla ayaktayim gibi birsey
Rmys09 Limon candır ben de 12+5 deyim sabah bulantısına bire-bir limon. henüz cinsiyet için gitmedim randevu haftaya erkek hissediyorum
gbyalcin Melakya geçen hafta ikili taramada büyük ihtimalle kız ama 16. haftada bi bakalım o zaman daha net gösterir dedi. Bi sonraki kontrol 16 ağustosta 😊 zaman asla geçmiyo assla 😂