Rumeysare Kızlar bugün muayene oldum 3 santim açıklık var muayeneden sonra kanamam oldu şuanda adet ağrısı gibi sancılarım var ne yapmalıyım sizce?
BusraUras Rumeysare sancılarınızı takip edin. 5dk da bire düşerse hastaneye gidin. Doktorunuzla irtibat halinde olun. Çatı muayenesinden sonra kanama gelmesi çok normal.
Karenino Rumeysare sancın sıklaşırsa hastaneye git hemen canım 3 cmden sonra açılma daha hızlı olur diye biliyorum
ebru23 Rumeysare ben sicak suya oturmustum bide yurumustum sancilarim yurudukce duzene girdi . bide. comelerek yer silme hareketide cok acilma yapiyomus deneyin ben 1,5 la bunlari yaptim gece 5 de dogurdum
Asyaayaz1 Açılma devam edebilir doktorunuzla iletişim haline geçin yada hastaneye gidin 4 cm ken yatışım oldu 2 saat sonra 5 cm olmuştu hareket halinde oldukça devamı geliyor
ebru23 Rumeysare harelet halindeyken benim cogaldigi icin evde surekli yurudum egilip kalktim sancilarda ama yatsam 20 dk ya uzuyodu hic oturmadim aksam 8 den itibaren gecesine sabahina dogurdum sabah ezaniyla
Sevilss Rumeysare Hakkında hayırlısı darısı başımıza. Çok değil ama sıcak duş falan al derim nefesler al rahat la dua et her şey güzel olur inşallah