balpetegim_35 Antalya Gazipaşaya tayinimiz çıktı bildiğiniz güzel temizlikçi var mı . Boş ev temizleyecek .
Nurunannesiii12 balpetegim_35 burda nasıl bulabilirsin ki tuttuğun ev in çevresine bi haber salsan kolayca bulabilirsin. Mutlaka vardır ev temizliği şirketi vs i o bölge de bulunur
Zehrasrkmn balpetegim_35 0544 417 76 76 Canım bu numaradan temizlik şirketini arayıp fiyat bilgisi alabilirsin gündelikçi bayanlar var
GamzeBaz balpetegim_35 emekli olunca yaşayacağımız yer eşimle Gazipaşa ismini görünce yazmak istedim inşallah bulursunuz 😊
balpetegim_35 Nurunannesiii12 hamile olduğum için gidemiyorum eşim ev işlerini halledecek . Bi post gördüm böyle temizlikçi var mı bildiğiniz diye bende belki burda vardır memnun kalan bildiği diye düşündüm
Nurunannesiii12 balpetegim_35 ev sahibin yardımcı olabilir biz öyle yapmistik🌸 bu bölgede temizlik le ilgili eleman var bulacağınızı düşünüyorum
balpetegim_35 Nurunannesiii12 lojmanda oturacağız ev sahibimiz yok . Eşim komutanına soracak ama yine de bilgi sahibi olmak istedim .