Aysnctl Bugün kontrolum vardi nst de düzenli sancilarim çıktı. Nstden sonra doktor açıklık olup olmadığına baktı. Açıklık yokmuş. Eve geldim üzerinden baya zaman geçti. Az kanli sümüksü bisi geldi nişanmi yoksa muayene yüzünden mi bilgisi olan varmi. Az önce de kahverengi gelmiş.
3MelekAnnesi3 Aysnctl ikiside olabilir cnm devam ederse doktor muayenesi yüzünden olabilir benimde e oglumda aynısı olmustu 37.haftada alttan baktılar leke olabilir korkma sakır sakır kan gelmezse bekle demişlerdi
Sibelbekler Aysnctl muayeneden kaynaklı benimde aynısı oldu, 35+6′da 2 cm açılmam vardı, bugün 37 ye girdim suyum az az gelmeye başladı hemen acile gittim doğum başlamış şimdi eve geldim sıcak duş önerdiler bakalım ne zaman gelecek bebis
September_ Aysnctl geçen hafta aynı şey başıma geldi aynı hafta aralığında. Şiddetli sancılar varmış hiç hissetmedim muayene olduktan sonrada kahverengi akıntı geldi 3-4 saat boyunca. Anlamadım ne olduğunu valla hala bekliyorum aradan bir hafta geçti 😂
Aysnctl 3MelekAnnesi3 anladım cnm teşekkür ederim cvp için. İkinci doğumum olucak ama.ilkinde kontrole gittim doğurdum öncesinde hic ne sanci ne nisan nede su falan gelmemisti o yüzden bunda endiselendim baya.
Aysnctl gmzns normal o zaman daha önce yani 1 hafta önce cok yoğun sari bisi gelmisti o nisandir diye düşünmüştüm.
Aysnctl Sibelbekler valla benim erken doğum riskim vardı. 30 31 haftalıkken hastanede yattim 2 gün durdurdular. 2 ay yattim. Simdide gelmek bilmiyor çok bunaldim bu hamileligimde cok acilar cekiyorum. Biran önce sağlıkla kurtulmak istiyorum.
Kuzeyirem Kızlar bende akinti oldu ben suyum geldi sandım ebe bakti suyun patlamamış dedi ama.Çok akintim var bu 5. Orkid eve yolladılar bu ne bende anlamadım hareket ettikçe çiş yapar gibi alttan akiyor
Aysnctl September_ zamanı takip edemiyorum sanki sürekli ağriyo ama şiddet olarak arada cok daha fazla ağrı giriyor düzenlimi degilmi emin olamıyorum