gozde3592 Kızlar aspirötür manuel kullanmak istiyorum ama hangi marka iyidir hangisinin kullanışı iyidir fikri olan varsa önerilinize açığım..şimdiden teşekkür ederim herkesten😊
BusraUras gozde3592 manuelden kastınız ağzımıyla çektiğimiz mi? Ben böyle kullanıyorum da. Nuk marka aldım. Nefesiniz kuvvetli ise hepsi temizler burnu 😅🤣
gozde3592 BusraUras 😅😅 elektrikli olanlar rahatmış ama doktorlar pek önermiyor zarar verebiliyormuş ondan manuel bakıyorum canım
BusraUras gozde3592 anladım canım ben duymamıştım elektrikli burun aspiratörü 🤣 ben manuelden devam 🤣😅
Snmom Otri bebe de sürekli başlık değiştirme sorunu oluyor yani masrafı hiç bitmiyor. Ben wee baby aldım yıkanabilir. İlk bebeğimde otribebe kullandım. 2. İçin wee baby aldım çok daha memnunum en azından suyla temizleniyor.
fatmakolay Liyaa 35 hafta bitti ama bebişim 2 hatta 3 hafta kadar ilerde 🙈 ben hemen hemen her şeyi aldım da bi eksik o kalsın çok önemli görmedim 😂
fatmakolay Liyaa süt sağmayı kivi marka aldım herkes çok memnunmuş fiyatına göre performans çok iyi dediler çok pahalı bir şey almak istemedim manuel de değil bakalım biberonu indirimdeyken tomme tipe antikolik setten almıştım bayağı uyguna gelmişti şimdi çok artmış fiyatı