Minik_kalplim_ Dolunay,Açelya,İpek,Duru 😂 en son Sare ismini düşündüm nasıl sizce varmı kullanan beğenen 🤷🏻♀️😁Bian nedense çok hoşuma gitti 🤷🏻♀️Hz.İbrahimin eşinin İsmiymiş sanırım 🎀
Tugbamete Minik_kalplim_ bende kızım olursa Duru ismini koymak istiyorum Rahmetli annem Duru ve İkra isimlerini çok severdi bıcır bıcır bi kızın olsun da Duru koyalım adına dupduru güzelliği oluyor hep Duru’ların derdi 😔
eaktr Minik_kalplim_ İpek ya da Duru❤️ yeğenimin adı duru bu arada. Gerçekten çöm akıllı ve güzel bi kız☺️🥰
Minik_kalplim_ elfmoom ilk beğendim isim dolunay 😍 ama biraz uzun geldi bna ⅘ kelimelik isim istiyorum seslenirken yorulmayim 😂
Durubatu Tugbamete Allah rahmet eylesin🙏anneciginiz çok doğru söylemiş kızım Duru 5 yaşında adı gibi dupduru çok uslu akıllı 💕
Tugbamete Durubatu amin çok teşekkür ederim 🙏🏻 Allah bağışlasın adıyla yaşasın bende nasip olursa çok istiyorum koymayı ☺️
Deniz1990 Minik_kalplim_ Tabi zevk meselesi ama saydığınız isimlerden en tatlısı ve en güzeli bence Duru bizde eşimle isim konusunda çok zorlanıyoruz önce kumsal dedik sonra vera olsun dedik en son Ada isminde karar kıldık. 😁 Allah sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 🌸💖