Babys 3 gündür daralıyorum nefes alamıyorum birden ter boşalıyor nefes alamıyorum miğdem bulanıyor gözlerim kararıyor ayağa kalksam sanki kalbim çıkıcak yerinden öyle atıyor hamile değilkende oluyordu gene başladı sizde varmı böyle durumlar ? Bu sıcaklar beni bitirdi🤦♀️🤦♀️
Fulyag Babys ben sadece aşırı sıcaklamaya başladım havalarda sıcak muhtemelen ondan bir de karın ve kasık ağrılarım sıklaştı ağırlaşmamak için direniyorum onun dışında böyle sıkıntılarım olmuyor
Babys ilknurtonga hamilelik öncesinde de vardı çok nadir oluyor bu şekilde atak tarzında genellikle yazları sıcakta oluyordu gene başladı
Eminekaplan dün bende çok kötü bişi yaşadım çalışıyordum nöbette biraz çıkıp hava alayım dedim gece 11gibi içerisi klima ve buz gibi içeri dışarı yapınca ben sanırım sıcak soguk farkı yüzünden beni birden bişey boşaldı sanki üzerime uzandım karnıma iğneler batmaya başladı ve sonra üşüme titreme geldi battaniyeye büründüm ve engel olamadığım ciddi bir titreme tuttu sonra arabaya bindim on dkka sonra eve gidecektim birden ağlamaya başladım gözlerimden yaşlar deli gibi akıyor engel olamıyorum ve ciddi şekilde titremem devam ediyor cok dua okudum ve bebeğime birşey olur diye cok korktum doktorada gitmedim sanırım hem klima hem vitamin ve kan değerleri nin düşmesi hem hormonlar ağlama krizine sebep oldu bugün işe gitmeyip tüm gün yattım inş bir daha olmaz