TgbTrlk Sevgiglc Sevgiglc Doğum günü 38+5 olucam ikinci sezaryen biraz korku biraz heyecan karmaşık duygular içerisindeyim😬
Sevgiglc Mrvklnc aynen ben de gece uyuyamam zaten hastane fobim var beni nasıl götürecekler bilmiyorum 😅
irm3535 29 Temmuz benimde , Dua edelim edelim inşAllah birbirimize Rabbim sağlıkla hepimizin evlatlarını kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mrvklnc @Sevgiglc hahaha aynen benim de 🤣 geçen gün tahlillerimi verdim kan verirken bile zafiyetlere geldim 🤣
Sevgiglc Mrvklnc ben de bugün verdim artık kurtuldum en azından kan tahlillerinden son bi operasyon kaldı bitseydi o da bi kolayca🙄
buket64 Sevgiglc benim de 28 Temmuz doğum. Sabah saat 06.00-08.00 arasında İkiz bebeklerim olacak. Zorunlu sezaryen maalesef. İlk bebeğimi normal doğurmuştum. Sezaryen bilmediğim bir süreç olduğu için aşırı korku var. Bazen içime bir ateş düşüyor heyecanla karışık. Nefesim daralıyor. Düşünmemeye çalışıyorum ama kendimi düşünürken buluyorum. Kolaylıkla geçsin inşallah.
Sevgiglc buket64 evet ben de istemesem de sürekli düşünüyorum nasıl olcak bitecek Allah yardım etsin hepimize inşallah 🙏🏻
irm3535 Kesinlikle bebeğe odaklanın , bunu herkes yaşıyor diye düşünüp sakin kalmak tavsiyemdir. Tek odak bebeğin sağlıklı oluşu
Busezr Sevgiglc ayyy ben 28 temmuzda sezeryan günümü bekliyorum. Çok heyecanlıyım ve tatlı bir korku da var üzerimde 😬😬