Gizem250819 Hamileliğimden önce Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi ya da Hindistan cevizi yağlı sade kahve içiyordum şuan 2 aylık gebeyim. Öğrendiğimden beri hiç içmedim acaba içmeye devam etsem bi zararı olur mu? Bilen var mı 🤗
Feyzanne Gizem250819 kafein içeren içeceklerden kısıtlı içmek gerekiyor çok canınız çektiyse birer fincan içebilirsiniz sanırım günlük ☺️
zehranurr Gizem250819 günlük 1 fincan Türk kahvesi içmekte sakınca yok ama yinede doktorunuza danışın
icedearth Gizem250819 günlük 150 mg a kadar kafein alabilirsiniz onu da artık içtiğiniz kahvenin türüne ve yoğunluğuna göre hesaplamanız gerekiyor
Gizem250819 Feyzanne teşekkür ederim içine kattığım Hindistan cevizi yağının da bi zararı olmaz umarım günlük 1 tane ödül vereyim kendime o halde 😍
Mirayinannesii Günlük bir fincandan fazlası zararmış bende Türk kahvesi bağımlısıyım :) günde bir fincan içiyorum 🌸
icedearth Gizem250819 150 mg hiç az bir miktar değil yalnız bir fincan türk kahvesi 60 mg kahvesini azcık az atarsanız üç adet türk kahvesi içebilirsiniz günde 😅 bir fincan filtre kahve 150 mg mesela americano 200 mg gibi. Granül kahvelerde de kafein miktarı çok az