210696 bastille yan odasındaydı sanırım. Benimde ilk doğumum dikişsizdi. Çok memnundum doktorumdan ama fiyatlar bayaa artınca mecbur arayışa girdik😞
Hilal-95 210696 rica ederm ne demek 🤗 bende hastaneye güvenemiyorum ama cem bey çok tatlı bı doktor gercekten derindereyede gittim Hüseyin kılıç var oda ilgili ama ücreti çoo fazla
Hazeleyes_ 210696 TÜrkiye hastanesi size ne kadar fiyat verdi acaba? Bende o hastaneye gidiyorum Ayşe solaroğluna daha fiyat sormadık biz
210696 Hazeleyes_ canım ben 2,5 sene önce demirhayatta hamilelik sigortası yaptırmıştım . 3600 e gelmişti herşey içinde kontrol vs aklına ne gelirse. Şuan özel sigortayla bile 6.500 ü geçiyor.
Hazeleyes_ 210696 sezaryen için mi dediler bu fiyatı ben ilk zamanlar sorduğumda 5200 demişerdi normal için sezeryanın6200 filandı tam emin değilim tabi ama
210696 Hazeleyes_ hastaneden değil sigorta şirketinden aldım fiyatı. Hamilelik sigortasında normal sezeryan fark etmiyor
Hazeleyes_ 210696 anladım peki bakalım bende gidince bi sorayım ne kadar diye teşekkür ederim cvbınz için 😊