zeytinkiz Dursunertekin patates haşlaması muz doktor tavsiye etti bana. Bende o ishal yüzünden hastaneye gitmiştim ama benım gece 4 den akşam 10 a kadar sürmüştü hiç bişey yiyemiyorum baktım su gidiyor vücuttan direk hastaneye gittim tahlil falan yapıldı serum takıldı. Tahliller temiz cıkınca patates ve muz recetesi ile gönderdi ertesi gün gecmişti 😄
mommy2 Dursunertekin aynı durum bende de var. Aslında doktora gidip kaka tahlili vermemiz lazım. Ama muz patates bir avuç leblebi ve kaybettiğimiz mineraller icin bol su ve günde 1 sade maden suyu içilmeli doktorum öyle söyledi. Bende hastaneye gidemediğim için böyle geçirmeye çalışıyorum. Eczaneden toz probiyotik aldım 2 gündür yoğurda karıştırıp yiyorum ama fayda etmiyor sanki
Yaseminmrt42 Bende de aynı durum vardı 29+2 çayın kuru halini bir. Çay kaşığı kadar ağzınıza atıp su ile yutun hemen geçiyor. Geçmezse bi kaç kez tekrarlayın.
Dursunertekin mommy2 ben daha hastaneye gitmedim salı günü randevu aldim oda zaten kendi doktorum degil kendi doktorum suan yok o zamana kadar denicem bakalim daha gecmedi cunku