[silindi] 17 haftalık hamileyim son birkaç gündür sağ göğsümden damla damla sıvı geliyor bazı sitelerde normal olduğu yazılmış ama aklıma takıldı çünkü ilk göğüsten gelen sıvı bebek için önemli bu kadar erken gelmesini nasıl engellerim fikri olan varmı ?
Nelmali [silindi] 19da gelmeye başladı benim de 32 hala gelmeye devam ediyor siz sıkmayın dokunmayın bir sorun olmuyor sadece dikkat edin göğüs ucunuz çamaşırınıza yapışırsa ayırmak baya acıtıyor 🙈
meral1924 [silindi] canım benimde 4. aydan beri akıntı var ilkin tek göğüstü sonra ikizinden gelmeye başladı şu an 8. aydayım sarıyımsı bir sıvı doktora söyledim çok normal olduğunu söyledi😊
Htc-28 Benimde 23 haftada gelmeye başladı önce sol göğüste sonra ikisinde gelmeye başladı doktora sordum çok normal korkma dedi sizde korkmayın.
Glsnisa14 [silindi] Benim de biraz sarıya yakın sıvı gelmişti Korkmana gerek yok hiçbir şey olmadı Allah’ın izniyle zaten uygulamada yazar göğüsten sıvı gelir diye
Portakalgeliyor [silindi] damarlar rahatladığında akmaya başladı bende sütyen kullanmayı bıraktığımda aşağı doğru sarkıyor ve akıyor ::)
[silindi] Portakalgeliyor 😁😁😁 evde kimse yok havada sıcak sütyensiz geziyorum rahatlıktan olmuş olabilir ☺️ Arkadaşlar dokunma filan deyince Bende gece üstüne yatıp sıkıştırıyor muyum acaba diye düşündüm 😅