Yoncaglseven Organik saç boyaları oluyor içinde amonyak bulunmayan onlarla saçlarını doğuma son 3 ay kalıp boyatan ya da ilk 3 aydan sonra boyatan var mı ? Hint kınası da olabilir sakıncası var mıdır hamileliğe ??
bastille Yoncaglseven 3 aydan sonra doktor izin veriyor zaten ben boyadım, hint kınası yapma bence ya çok kötü yapıyor saçı geri dönüşü de imkansız nerdeyse
tugbao Yoncaglseven canim ben 3.ayimdan sonra doktorumun da onayiyla boyadim organik boyayla. gratisten aldim ama renk tam tutmuyo. gunu kurtardik diyelim 😁
Didemmmmm Yoncaglseven benim doktorum organik boya ile sadece uçlarını boya dibine gelmesin dedi benim zaten dip boyaya ihtiyacım olduğu için boyamadım vazgeçtim
Yoncaglseven bastille Gratisten alsam bitkisel boya kendim boyasam ya da eşim olur mu ? Zararı var mı
Bsrydmr Yoncaglseven evet saçlarım sarı oldugu için dip boyanması lazımdı kendim bozarım diye kuaföre gittim
Yoncaglseven tugbao Ben siyah boyatmak istiyorum beyaz tenliyim olur mu ? Eşim boyucak Zararı olmaz dimi bebeğe
tugbao Yoncaglseven sarisi, siyahi bisey degistigini sanmiyorum. doktorum onermese ben de boyamazdim. gratisten aldim. kendim boyadim 😌