Rahime63_63 Ben so kontrolumde doktor hareketleri nasil dedi eskisi gibi degil az hareket ediyo dedim kadin bi bakti benim ki boks maçi yapiyo nasil az dedi harekete bak deyip gulduk buyudugu icin biz az hisediyoruz bence
Angelangell merve3334 normalde nasıldı cnm. Benim 37.haftaya kadar çok hareketliydi. Şuan 39 ve 3 buçuk kilo şimdi biraz biraz azaldı. Acile hareket hissetmiyorum diye gidersen direk ultrasonla bakıyorlar. Alttan muane derse kabul etmez gelirsin. En azından şansını dene istersen
leyla_ok merve3334 Yeri daraldığı için çok fazla hareket edemiyorlar cnm.37+4 benimde bebeğin hareketlerinde yavaşlama var.Parmağının ucuyla dokunuyor gibi yavaş.Ama akşamları ya da ertesi gün hareketleniyor tabi.Eğer ki 2 gün boyunca böyle ise bir gidin doktora.Ayakta ben çok nadir hissediyorum.O yüzden yatıyorum hemen.
merve3334 Tubis2021 istemediğin sürece kimse alttan bakamaz,sorumluluk kabul etmiyoruz diye kağıt imzalatıp nst yolluyorlar rahat ol
Busra333 merve3334 ben 31 haftalıgım zaten ayakta hissettiğim çoook az oluyor nadir. Ama arada çok hareketli olup arada uyuması normal geliyor bana benim de uzanınca sürekli kıpır kıpır değil :)
Aylin2011 merve3334 benim kızmd öyleydi çikolata filan yee o zaman hareket ediyorlar nst de bile bulmıyorduk çikolatalar yiyerek buluyorduk
Fatma_7 merve3334 hareketinin azalması normal çünkü yeri daraldı artık. Ama gün içinde hiç hareket hissetmiyorsan o sıkıntı sürekli kendini ve bebeğinin hareketlerini dinle