Meryyyd Atahanzehra merhaba bu indirim sadece askerler için mi yoksa EGMyi de kapsıyor mu bilginiz var mı ? Bir de muayene ücreti ne kadar acaba
Atahanzehra Meryyyd merhaba sayfasından öğrenebilirsiniz kapsadığı alanları muayene 150 TL idi indirimle 120 arkadaşım doğum yaptı çok ilgili bir doktor
Anneblogu senaynurbayoglu bende daha 1 hafta olmadı sordum direkt 3 bin dedi ssvd içinde 4.300 falan dedi
Masaliyam13 Hazal3553 ben iki doğumumu da Pınar hocada yaptım bende aynen sizin gibi düşünüyorum 🥰 şuan 3 hamileliğim doğum iznindeydi yeni geldi tekrar dan ona gidecem
Hazal3553 Masaliyam13 Aa Pınar hanım mi doğum iznindeydi ben artık Diyarbakır’da değilim ama 3 sene yaşadım çok özlüyorum orayı
Masaliyam13 Hazal3553 Evet bi süre yoktu ama çok şükür tekrardan geldi neyse ki ☺️D bakır özlenilmeyecek bi şehir değil neyse ki siz d bakırın kokusunu tatmışsınız 😀
Hazal3553 Masaliyam13 bendeki yeri çok farklı Pınar hanım gibi çok iyi doktorlarınız var çocuk doktoru olarakta aynı adı ürkütsede kesinlikle öyle değil ilk tayinimiz oraya çıktığında çok ağlamıştım dönerken de bı okadar ağladım 😊
TubaDMR4 memorial Mehmet Nafi Sakar çok ilgili ve ödüllü bi doktor. askeri personel indirimiyle muayene ücreti 90₺ normal fiyatı bilmiyorum
Kubraozd senaynurbayoglu memorial da Burhan özele gidiyorum canım 160tl muayene ücreti veriyorum kamu personeline indirim uyguluyorlar indirimli fiyatı ama ne kadarlık bir indirim uygulanıyor bilmiyorum.