Cansuada24 Asiyes masallah bebişe zaten duyduk kalp atısınıda agustozun 4 de daha net duyulur dedi doktor
Kirmizivosvos Cansuada24 amin canım benim🙏 Beni bilgilendir oldu mu mutlaka sakın üzülme kuruntu da yapma 😊 sonra çikolata ye vişne suyu iç bir dahaki kontrolüne giderken de 😊
Cansuada24 Kirmizivosvos bebişimi hem gördüm hemde kalbini duydum ultrasonla haber verim dedim 7+5 de cok evham yapmışım 😊❤️😘
Aybiketopal Cansuada24 ben 6. Haftada vajinal ultrasonla kese gördüm 8. Haftada normal ultrasonla kalp atışı duydum içini ferah tut
Cansuada24 Aybiketopal Aybiketopal bende normel ulturasonla kese görüldü dün kalp atısı icin gittik duyduk ama tam belirgin degildi biraz korktum 6 haftadayım ama gördügüm kadarıyla korkulcak bişey yok herkez ya 7 ya da 8 haftada duymuşlar
seker55 Cansuada24 valla canım benimkisi 8.hafta alttan duymayınca yolk kesesi de çok büyüyünce kürtaj olduk ki bu ikinci seni nasıl anlıyorum emin olabilirsin ama şu da var olacağın önüne geçilmiyor hayırlısı olsun hakkında işallah öyle dua et
Cansuada24 seker55 benim suan 6 hafta dün alttan duyuldu ama net degildi oyuzden ileri tarihte daha net duyulur dedi yani 7 haftada bakıcak