designermom bal polen propolis tüket.her ay yumurtlama ya yardımcı olur.ne pkolular bununla hamile kaldı.bana da önerdiler bende hamile kaldım.sebebpsiz yere olmuyordu gebelik .8 ci aya giricem şükür
Ayrıca düzenli.yumurtlama ve yumurta gelismesi için
Çeyrek kavonoz bal
2 yemek kaşığı çörek otu
1 yemek kaşığı toz tarçın karıştır adet başlayınca sabah akşam çiğne bol su ile yut
Bal polen propolis de al tüket
Bu kadın için di
Erkek için sperm kalitesi önemli
Yarin kavonoz bal acı bal (anzer bali.vs) hepsi olabilir
Içine çekilmiş 1 1 buçuk bardak ceviz karıştır esin kullansın.ayrica günlük takviye edici supradyn kullandirtmistim eşime.selenyum çinko eksikliği yumurtayı dolleyemezmis yani yumurta olur çatlar bu eksik se olmaz mış.bunlari denedigimiz ay hamile kaldım.
Ayrıca avokado tüketmeye çalış gebelikten 3 ay önce tüketebildim zor da olsa
Zeytinyağlı salata lar
Çorba turleri yeşillik
Protein li beslen
Herşeyi yapınca istemsiz kendini saliyosun gerisi alalh kerim diyosun 3 yılın sonunda hiç bi sıkıntı yokken sadece prolaktin bu sene biraz yükselmişti sinirdsydi onu da dostinexle düşürdükten 2 ay sonra hamile kaldım ama.beslenme ve sitres başı çekiyor.ayrica doggy pozisiyonu oneririm ve doktorum onerdi bunlari ikiskiden once acele etme islaklik haz cok onemli kadin ne ladar haz alir islaklik olurlsa sperm o kadar ileri gidermis.iliski sonra si vel altına 2.yastık koyup 2 saar saha sola döndüm saat başı degistirip😅 o şekilde için rahat etmişti. Herşey nasip olunca gelir sen pkoluyum diyosun bunu da pkolu olan arkadaş ve tub bebek yapan başka bi arkadaş önermişti multivitamin folik asitte kullan kilon çok yoksa pko engel degil icini ferah tutmaya calis yuruyus muzik iyi gelir denedigin ay yprma kendini agir kaldirma bol su ic.meyve sebze bol tüket özellikle yeşillik kahvalt i salata muz soda balık tuketmistik eşimle birlikte .
Ayrıca gebe kalmaya yönelik elenatal 1 kullanmıştım doktor tavsiyesi ile gebelik once si 3 ay gebelik te 3 ay sonrasında verdiği diğer vitamin balık ve magnezyum.ve demir ki kullanmaya devam ediyorum.herseyi adim adim.yaparsan için rahat eder.labaquik ovulasyon testi ile ilerlemiştik g.gidiyordan toplu almistim. Koyulasinca iliski birde siliklesince iliski toplam 4 gun iliski oldu aralarinda gunler vardi tabi.