Zeyzey91 Kızlar selam. 16+4 haftalık gebeyim. Beni bir süredir uyanamama problemim var 12 saatten fazla uyuyorum neredeyse. 12 saatten az uyku yetmiyor kalkamıyorum benimle aynı problemi yaşayan var mı ? Bu ne ile ilgili olabilir acaba bilen var mı:(
Ks3301 Zeyzey91 havanın sıcaklığından olabilir. Bende öyleydim öğlen 2-3 gibi kalkardım, şu an 22 haftalığım gece 12 olmadan uykum geliyor, sabah 8 buçuk 9 da hareketlerine uyanıyorum 😂
CanimBebegim02 Zeyzey91 hamileliğin ilk haftalarından belli akşam erken uyuma sabaha uyanamama oluyor bende de enerji kaybediyoruz ondan sanırsam
Haticecakirr Zeyzey91 31 haftalık hamileyim başından beri öyle geceleri uyuyamıyorum son 4-5 haftadır sabahları uyanamıyorum uyku hiç yetmiyor hep uyumak istiyorum en başlarında hem erken yatardım hemde çok geç kalkardım
Zeyzey91 Ks3301 Ben normalde kaçta yatarsam yatayım 9 da ayakta olurdum şimdi ikindi vaktine kadar uyuyorum nerdeyse.Neyse bakalım zaten uyuyamıcaz:)
deletedmom2014 Bizde 16+2 olduk aynı sizin gibiyim uykuya doyamıyorum öğlen 1 gibi uyandım hala uykum var 🙄
Morvy Zeyzey91 34+2 den sesleniyorum🙋🏻♀️ ilk haftalarda bende öyleydim keşke şimdi öyle olsam artik bir gece uyuyup bir gece ayakta geçiriyorum🤦🏻♀️Şuan kıymetini bilin ve bol bol uyuyun
Cansu_okan 38+3 haftadayım keşge uyuya bilsem artık o haftalarda hiç kalkmıyordum şuan uykular haram oldu gençliğim talan odlu 😂😂 uyku tutmuyor sürekli geceleri geziyorum evde eşim BİRGÜN bayılacak korkudan bni geceleri ayakta görmekten 😂
Zeyzey91 Cansu_okan hshshsjs :D Son haftalara doğru uyuyamama problemleri artıyormuş zaten. neyse ben tadını çıkarayım bari size de hayırlı doğumlar olsun☺️
Zeyzey91 kubranuryilmaz neyse uyuyabildiğimiz kadar uyuyalım artık :D Bugün doktorum bebek ağırlık yapar uyursun kalkıp napcan yat dedi😂
Eccem12 Zeyzey91 çok normal canım benimde öyleydi 6.haftadan yaklaşık 18 e kadar. 18 den sonra biraz toparladım
Zeyzey91 Eccem12 Bakalım artık tatile gidicem erken uyanmak zorunda kalıcam bi süre inşallah benim de normale döner :)