Tugbamete burcinnb dalin bebek ürünlerinde en son alınacak marka bile değil sırf kimyasal içeriği en kötü marka birilerine önermek yerine bence hiç kullanmayın derim incia tamamen doğal içerikli o yüzden kokusu kötüdür yada hiç yoktur dalinle yıkanan çamaşırdan 1 hafta yumuşatıcı kokusu çıkmaz o da bebeğin ciğerlerine öyle zararlı ki alerji yapma durumuna hiç girmiyorum bile
Tugbamete mco doğal ürün olduğu için içinde parfüm bulundurmuyor o yüzden kokusu ya çirkin yada hiç olmuyor bende oğluma kullandım çamaşırda kokusu olmuyor merak etmeyin en azından bebeğinizin eşyaları kimyasal ve parfüm kokmayacak ☺️
Mikmikk Bende aldım aynı dediğiniz gibi kokuyor zaten temiz içeriklerde genelde güzel kokmaz bende trendyoldan aldım ama eczaneden gelmiş o yüzden şüphlenmedim
Tugbamete mco şampuanda bübchen marka öneririm papatya serisi hatta çok iyi hiç bir zararlı kimyasal bulundurmuyor ama piyasada çakmaları çıkmış dikkat etmek gerek ben genelde ebebekten ve sitesinden alıyorum tavsiye ederim 🌸
Littlespy mco ben de aldım ama sizin dediğiniz gibi hiç kontrol etmemiştim, özellikle kendi sitesinden aldım orijinal olsun diye ben de. Instagram sayfası soru sorunca cevaplıyor oraya bi sorabilirsiniz.
Tugbamete mco bübchen, siveno, incia, yeşil marka, burtsbees, minoris, green clean benim araştırıp kullandığım organik doğal içerik markalar bunlar sizde araştırabilirsiniz indirimleride oluyor çoğunun o zaman stokluyorum ben ☺️
Tugbamete mco çamaşıra göre ayarladım ben az çamaşırsa misal 2-3 kg kadarsa yarım kapak 5-6 kg çok çamaşıra tam kapak koydum bazen 10 - 15 parça kıyafet çıkıyodu acil yıkamam gereken onada 1 parmak kadar koyuyodum yetiyodu tek durulama yapıyordum birde
mco defnes_mom Söz konusu bebekler olunca insan en iyisini kullanmak istiyor haliyle. Sürekli hangi ürün daha iyidir diye bi araştırmaya giriyorsun 😄