Edagg Merhaba adetten hemen sonra hamile kalanlarınız oldumu ve cinsiyetleri neydi bebişlerin şuan 6. Heftamdayım ☺️
Aynur-13 Edagg bende düğünümden bi gün önce reglm bitmişti ilk hafta da hamile kalmışım cinsiyetin bununla bi alakası olduğumu düşünmüyorum ama bi oğlum olucak inşallah 32+2deyiz ❤️
Smyrayldrm Edagg bende adetım bıttıkten snra 7. 8 9 10. Gun ılıskı oldu yumurtlama gununden once oldu ondan snra olmadı sımdı beklıyrm 29a ınslj allahım saglıkla kız evladı nasıp etsın 🙏 cnm 🥰
Nejlavrl Edagg bende adetten hemen sonra hamile kaldım adetim bitti iki gun sonra kahve leke geldi yumurtlamışım ogün iliskiye girince direk hamile kaldim erkek bebegim 30 günlük
Receb Aynur-13 aynı bende duyunden bir iki gün önce bitdi duyunden hemen sonra hamile kaldım benimde oğlum olucak🥰🤗
deletedmom2014 Son regl 1 nisanda olmuştu 5 gün sürmüştü adetten sonra hamile kaldım . Şuanda 16+2 haftalık hamileyim 17. Haftada cinsiyeti öğreneceğiz henüz bilmiyorum 🌸
Edagg 4 nisanda düğünüm oldu 6 haziranda adet oldum 11 inde bitti 13 temmuzdada dr gittik 4 haftalık dedi adetimden 2 gün sonraya geliyor ☺️
Birmutluanne2 Edagg ben sanırım öyle oldum ama halen çözemedim adetin ilk gününden itibaren sayınca 5.-8. ve 9. Gün birliktelik oldu bidaha olmadı hangisinde oldu bilemiyorum cinsiyet kız 😊
eeebruuu Edagg canım bende adetim biter bitmez hamile kalanlardanım 14+2 yim bu carsamba kontrolüm var doktor kesin söylerim bu sefer dedi