Bahser busraozgun dr umut tiryakıözyutta gıdıyorum bayan dr kendısı çok memnunum atlas hastanesınde de dr esmer hanım var bir de Sümeyra hanım var 🌸
Evaa1 busraozgun rica ederim herşey gönlünce olur umarım🙏🏼 Sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah
busraozgun mom02636 Merhaba, kerime hanıma gidiyordum memnun kalmadım iletişimiyle alakalı. Şimdi Zeynep Elmalı’ya gidiyorum çok memnunum çok sevdim doktorumu. 150 TL muayene ücreti
mom02636 busraozgun teşekkür ederim aslında doktorumdan çok memnunum bende ama eşim de girip görmek istiyor haklı olarak bundan sebep belki bir kaç sefer gideriz başka doktora😊
busraozgun Aynur-13 şaka gibi ya inanamıyorum cidden, doktorumdan da çok memnunum. Medipolün müşteri ilişkilerini arayayım en iyisi
Aynur-13 busraozgun her doktor almıyor yani mesela pendik medipolde saadet hanım var o almıyor ama hatice hülya esranur canan nergis hanımlar alıyor tamamen doktora bağlı
baloglusuuumm busraozgun valla bugün gittim doktora doktor kendi sordu eşiniz nerde diye oda kayıt açtırıyordu arattı getirtti sonra açtırırsınız kaydı diye her defasında alıyor içeriye inanılmaz ilgili
asliby 07-02-2019 Koşuyolu medipole gidiyorum ve eşim her muayene de yanımda idi hiçbir sıkıntı yapmadı doktor hanım. Onun olmadığı zaman annem vs de girdi, girebilir diyorlar. Ama henüz doğuma var ona girip giremediğini bilemiyorum
Cemre_balci Evaa1 merhaba bende kavacıkta oturuyorum aynı hastanede tuğba hanıma gidiyorum ☺️ 3 haftadır benimde eşim girebiliyor artık 🙏🏼
Evaa1 Cemre_balci bende hastane evime yakın diye tercih ettim iykide ilk oraya gitmişim😊 tugba hanımıda tanıyorum Oya hocanın yanında bi kaç defa rastlaşıp sohbet etmiştik oda çok ilgili bi doktor güleryüzlü
Nihal42- busraozgun bende İstanbul avrupada yım benim doktor da izin vermiyor çok istiyorum kontrollerde o da olsun ama malesef pandemi den dolayı kesinlikle almıyor 😥
H_myra1 busraozgun iki ayrı özel hastaneye gittim ikiside almıyor pandemiden dolayı normalde alıyorlardı sanırım pandemi bitene kadar almamaya devam edicek ler
Cilekliruyam busraozgun istanbul pendik kaynarca cihan tıp merkezi cüneyt beye gidiyorum kontrollerde eşimi içeri alıyor. Doğumda alıyor mu bilmiyorum henüz sormadım daha 22 haftalığız
Cemre_balci Evaa1 evet kesinlikle öyle🙏🏼 Hamileliğimiz başından beri kendisine gidiyorum bende çok memnunum. E birde hastane eve 5 dakika olunca içimiz daha da rahat ediyor ☺️