Minikmucizembenimmm Yani tam olarak neresi oluyor çatı kemiğimi deniyor pelvis mi bilmiyorum ama 28. Haftam itibariyle bacak arasındaki kemiklerim yürüdüğümde kalktığımda ağrıyor. Sanki bisiklet sürmüşüm gibi bir ağrı var mı böyle ağrısı olan 😢 şuan 29+3 üm
Dyggfrkn Minikmucizembenimmm benimde var 22 haftalık ayağa kalkarken otururken oluyo çoğu zaman neden oluyor acaba 😔 sizede Allah şifa versin canım.
Bittercikolata Minikmucizembenimmm dediğiniz şey çatı kemiği ağrısı. Bende dibine kadar yaşayanlardanim. Bol bol istirahat edin. Ayakta çok kalınca ağrısı dayanılmaz oluyor. Doğuma kadar geçmemişti benim dogurdum rahatladım
Haticecakirr Minikmucizembenimmm 27.haftadan beri bende aynı sorunları yaşıyorum malesef magnezyum desteği alıyorum ama yeterli olmuyor
Minikmucizembenimmm Dyggfrkn amin hepimize inşallah , doktora sormuştum normal kemikler gevşiyor vs demişti ama her gün olması çok zorlamaya başladı
42-AySe-07 Minikmucizembenimmm 35+2 canım ama 20.haftadan beri yaşıyorum bu sorunu dr da bişey demedi
Minikmucizembenimmm Bittercikolata ya evet yürüyüş yapmak istiyorum ödem olduğu için ayaklarımda ama bu sefer ağrıdan duramıyorum 😕
Aslhn12 Minikmucizembenimmm kızlar normal bu. Pelvis kemikleri kendini Doğuma hazırlıyor ve hamilelik süresince gevşiyor yani
Elif3425 Minikmucizembenimmm bende 22.haftadan beri aynı şeyi yaşıyorum 31.haftadayım hala devam ediyor ama eskiye göre biraz daha hafifledi