3MelekAnnesi3 Kızlar doktor hiç bir ek gıda ilaca vs gerek duymadı yazmadı 34 haftalıgım ilk haftalar folic asit kullandım ondan sonra hiç ilaç kullanmadım sizce artık gerek var mı söylesem mi?
BabyYoda 3MelekAnnesi3 Magnezyum ? Omega3 ? D vitamini ? Hiçbirini mi yazmadı doktorunuz ? Bebek sizden her şekilde besleniyor ama giden sizden gidiyor şu devirde de sağlıklı katkısız gıdalarla beslenebilmek çok zor 🤷🏻♀️
Emelg 3MelekAnnesi3 sonlara gelmişsin artık bende 33 haftalıgım troid ilacı alıyorum kan sulandırıcı yeni bıraktım onları bile unuttugum içmediğim çok oldu. Vitamin ilaçları hiç içmrdik sadece bebek zayıf kalmıs omega aldırdı doktor onunla decavit içiyorum onuda unutmazsam. İlk gebeliğimdede unutuyordum hep
seydahafsa 3MelekAnnesi3 bende kullanmıyorum zaten taraftarı da değilim yiyecek ve içecek lerden alırız elhamdülillah Rabbim çok güzel şeyler yaratmış
3MelekAnnesi3 BabyYoda aslında hiç rahatsızlığım yok dişlerim biraz fırcalarken agrıyo o kadar haklısın gidene benden gidiyor ama kan idrar baktı tek Bi tane bile yazmadı pazartesi kontrolum var sizlere soruyum Bi dedim söylesem biraz takviye yazar mı acaba
3MelekAnnesi3 Emelg ilkinde de hiç kullanmadım sadece son haftalar kan ilacı vermişti paralı onuda 1 kere almıstım bunda da Bi söyleyim
BabyYoda 3MelekAnnesi3 Ben regenesis max kullanıyorum zaten bunu kullan başka bir takviyeye gerek yok dedi doktorum. Hakikaten çok şükür kullanmaya başladığımdan beri kemik ağrılarım azaldı. Bence sorun hem içiniz rahat eder
Susamcik 3MelekAnnesi3 bu saatten sonra toparlaması biraz zor olabilir ama bi düşüklük olsaydı doktor takviye verirdi. Demir ilaçları sizin dinç olabilmeniz için önemli doğumdan sonra da devam ediyoruz çünkü onlara ama doktorunuz en doğrusunu bilir.
Emelg 3MelekAnnesi3 bende ilkinde kullanmadım pek aklıma gelince alıyordum. Açıkcası ben unutuyordum onları içmeye uğraşamıyom 🙈😂
3MelekAnnesi3 Defnemom kan idrar baktı benimde gerek yok dedi ama bakalım 1 ay oldu pazartesi tekrar söylesem mi yoksa gerek duysa yazar mıydı cnm
Cdlmeryem Ben de kullanmadım folik asit dahil. Son haftalar kanım biraz düsük cıktı iki hafta kan ilacıyla düzeldi. Aylarca kullanmaya gerek yokmus yani. Hamd olsun bende de bebeğimde de bir sıkıntı yok
esmerrmm Cdlmeryem hangi kan ilacini kullandiniz bana hazir ölçülü kasik kan ilaci yazdi acaba faydasi olurmu 2 ayim kaldi 😊 kan drgerim 9.7
elftrndmrci Cdlmeryem bende mide bulantısından folik asit bile içemiyorum ve açıkcası cok endişeleniyorum🥺 böyle duymak bi nebze içimi rahatlattı. Gerçi diyorum annem beni sanki folik asitle vitaminlemi beslemiş ama duymak iyi oluyo☺️
Defnemom 3MelekAnnesi3 bana sağlık ocağı sadece kan damlası bide d vitamini verdi doktorum hiç ilaç yazmadı o kadar kan verdim gerek duysa yazardı bence
Minik_kalplim_ 3MelekAnnesi3 valla iyimiş 😂bi kutu folik asit 3kutu kan ilacı bide magnezyum ve vitamin ilacı kullandım 😂halada kan ilacını kullanıyorum bnce bi sor doktoruna
Cdlmeryem esmerrmm ben bir ebenin tavsiyesi ile ferplex kullandım 2 hafta günde 2 kere aç kullandım ve 8.7 olan hgb 11.8 yükseldi Allahın izniyle
Pelinbyrktrlr esmerrmm Ben gyno ferro sanol kullandım artı sabahları soğuk sıkım şekersiz keçiboynuzu özü içtim 2 kaşık. Kan değerim 9lardaydı 13 oldu 36+1im hem de unuttuğum çok oldu ilacı. Gyno ferro sanol
3MelekAnnesi3 Defnemom aynen bende her ay kan veriyorum gerek duymuyor cnm aile hekiminide hiç gitmedim hamile kaldıgımdan beri😂2 kez telefonda aradı kilo sordu tansiyon sordu o kadar 😂