Aylinsemih Asyamira biran önce konusun bize haftaya belirleriz dedi bizde net bisey soyleyemez misiniz ona göre ayarliyalim kendimizi dedik ozman ayın 2 si saat 10 iyimi dedi sonra ameliyathaneyi aradı oraya kayıt yaptı bi gittiğimde sorucam bi hastasına gece 2 den sorna bisey yeme içme dedi banada aynı şeyi dicekmi aç mı tok mu gitmeliyim önemli çünkü
Asyamira Aylinsemih Bizi bunları konuşmak için cuma günü tekrar çağırdı, muhtemelen o gün covid testi vesaire hepsi hallolacak ve saati de o zaman belirleyeceğiz, tekrar gitmicek olsam sorardım ama gidicem o yüzden çok sorun olmaz diye sanıyorum ☺️
Aylinsemih Asyamira Aynn olmaz 2 gün önceden kovid testi alıyorlar bizde cumartesi vericez islalh bas hemşireyi ikna ederiz de eşim de benle ameliyata girer bizim hastane deki herkez tanıdık eşimin de iş yeri olduğu için baş hemşireyi ikna edersen girersin demisler
Asyamira Aylinsemih Ya ben onu sormadım genel mi spinal mi olucam ona da karar veremedim o yüzden eşim girer mi girmez mi onu bilmiyorum bile ama spinal olsa girsin isterim tabiki 🙏
Aylinsemih Asyamira esler genelde alinmiyor bayiliyormus biz ikna etmeye calisiyoruz bizim hastane spinal ve epidural karışık yapmiyolarmis çift etki ediyormus