Egekusumm Alp-2806 amin. başınız sağolsun çok çok geçmiş olsun bu yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🤲🏼 Bilmem belki içimi rahatlatmak için söyledi ama gerçekten rahatlamıştım çünkü insan düşünüyor ister istemez
Alp-2806 Egekusumm burdaki yazılanları okuyunca tek olmadığımı anladım ☺️ üzülmeyin anneler tek değilsiniz bişey olmayacak bebişlere 😅😋 hamileliğin tadını çıkaralım ☺️
Fidan97 Aynı şekilde bende senin gibiyim acaba bebeğime birşey oldumu iyimi acaba diye düşünmekten geceleri uyuyamıyorum kalbi atıyor mu diye düşünüyorum ve rüyalar görmeye başladım eşime belli etmemeye çalışıyorum ama ağlıyorum artık kafama takmaktan
Melamial Fidan97 dini bakışınız biraz yüksekse Meryem suresiyle uyumanızı öneririm. O kadar huzur veriyor ki korkuları Allah’a bırakıyorsunuz istemsizce❤️
Melamial dini bakışınız biraz yüksekse Meryem suresiyle uyumanızı öneririm. O kadar huzur veriyor ki korkuları Allah’a bırakıyorsunuz istemsizce❤️
Garfield06 Mavi_- ilerleyen haftalarda bulantiların azalir. Bol bol yersin canım. Sabah uyanir uyanmaz meyve ye helva ye bastırsın.
Bebegimveben0811- Mavi_- bende ilk öğrendiğim de snein gibiydim ilk gebeliğim 8.haftada düştü şimdi çok çok şükür 9.haftsya giricez yarin artık kendime şunu yiyecek ekmeği var sa yaşar rabbime emanet ediyorum hep namaz kılıp dua ediyorum en güzel sığınak rabbimiz kötü düşünme hep güzel düşün o kötü düşünceler gelince ben bebegiminn doğduğunu hayal ediyorum mutlu oluyorum
Alp-2806 Bebegimveben0811- bende namaz kılıp dua ediyorum ve mutlaka Ayetel Kürsi okuyorum elimi karnıma koyarak👍😍
Bebegimveben0811- Alp-2806 salavat da çek canım emanetini ona emanet ettik ve ben hiç bir zaman rabbime emanet edilenin zayi olduğunu görmedim 🌸💜
Alp-2806 Bebegimveben0811- 👍👍👍 elhamdülillah öyle kesinlikle rabbim alırsa da yine yapacak bişey yok hayırlı evlatlar olsunlar inşallah her biri 🥺♥️